top of page

FRA CAMPINGPLASS TIL

DESTINASJON

Larkollen var tidligere kjent for sine danse- og strandhoteller. Røeds Hotel forsvant for lenge siden, og etter noen noen år i skyggen har nye Støtvig Hotel gjort Larkollen berømt over hele landet. Dette skal vi bygge videre på.

horisont.jpg

Fra veikryss til sentrum

Larkollen sentrum ligger i krysset Støtvigveien/Larkollveien. I dag er det lite her som minner om et sentrum. Bortsett fra hotellet og pub'en da. Skal vi tro Stig Fische i Fische AS vil dette snart bli annerledes. Her er det nemlig planlagt oppføring av 4 nye bygg med et bilfritt torg i midten. Her blir det restaurant, kjøkken, konferansefasiliteter, bakeri/matutsalg, kontorer, butikker og galleri. I tillegg er det planlagt et drivhus på torget som skal forsyne serveringsstedene med kortreiste råvarer. Bygningene skal oppføres i samme stil som hotellet tvers over gaten, og vil ikke levne noen tvil om hva som er sentrum i Larkollen. Sammen med pub'en, campingen, hotellet, golfbanen, båthavnen og de flotte strendene i Larkollen er begrepet «DESTINASJON LARKOLLEN» herved lansert :-)

perspektiv copy.jpg

SNARVEIER

Støtvig-Hotel-i-Hampton-stil-og-med-utsi

Støtvig Hotel

Støtvig Hotel tok imot sine første gjester allerede i 1900 og var i mer enn hundre år et av Oslofjordens mest særpregede og anerkjente badehoteller. I 2011 ble det gamle hotellet revet, og dagens eier Fische AS har brukt årene deretter på å bygge et nytt og moderne hotell på eksakt samme tomt som det opprinnelige. Mye av den unike «fjordhotell-langs-Oslofjorden-følelsen» er beholdt og litt atmosfære fra Hamptons og New England er tilført. Helheten er blitt vakker, personlig og med høyeste kvalitet i materialer og utførelse, et hotell ulikt alle kjedehotellene landet vårt er fullt av. Etter bare noen få år i drift har Støtvig Hotel rukket å bli et av Norges mest besøkte og anerkjente hoteller.

68ac14f7-ceb2-484d-b7bd-5f05d4617b5d.jpg

KONSERTPROGRAM 2021

KOnsertprogram2020.jpg

Losen Pub & Restaurant

Med sin lokale tilhørighet satser vertskapet på å videreføre gamle Larkolltradisjoner. Her har de skapt et spennende og trivelig serveringssted, som betjener et blandet publikum fra tidlig morgen til sen ettermiddag og kveld. Hver dag hele året. Her møtes «locals» til fredagspils, fotballpub, for en pizza eller en is, eller for å sjekke om det er noen nyheter i bygda. Losen er også en populær stopp for atletiske sykkelentusiaster i fantomdrakt, biker-klubber på medlemscruise, veteranvognentusiaster og ellers alle som har lyst på fish'n’chips eller noen spareribs m/coleslaw, maisstuing og båtpoteter.

Finn ut mer her!

spareribs.JPG

EN AV ØSTLANDETS VIKTIGSTE KONSERTARENAER

Losen har i løpet av de siste årene blitt kjent som en betydningsfull konsertarena. De aller fleste av de største artistene i Norge har gjestet eventementet i løpet av somrene, til stor glede for publikum og artistene selv. Årets konsertprogram står ikke tilbake for de foregående år: Bjørn Eidsvåg, Trang Fødsel, Silje Nerdgaard og Trond Viggo Torgersen. Bare for å nevne noen.

Sommerens konsertprogram her

ÅPNINGSTIDER 2021

Hverdager: 09-22
Lørdag: 09-22
Søndag: 09-22

Kiosk

Hverdager: 09-22
Lørdag: 09-22
Søndag: 09-22

Stilletid

Hverdager: 23-07
Lørdag: 23-07
Søndag: 23-07

Minigolfbanen

Hverdager: 09-21
Lørdag: 09-21
Søndag: 09-21

Larkollen Camping

Larkollen Camping er en populær campingplass beliggende helt sør på Larkollneset i Moss kommune. Campingen har 360 faste plasser for langtidsleie, 34 døgnplasser, og 11 campinghytter til utleie. Barne- og familievennlig sandstrand umiddelbart inntil plassen. Lekeplass og minigolf. Plassen har tre servicebygg med dusj og toaletter, og kjøkken finnes på servicebygg ved resepsjon og ved lekeplass.I resepsjonen er det kiosk med is,brus og sjokolade bl.a. og her finnes også div.matvarer og ferskt brød kan bestilles hver dag. Ellers selges det gass og diverse artikler som bl. a. toalettvæske.

Larkollen Camping er en av campingplassene i NAF Camp.

Fra Svinesund: Ta av fra E6 ved Rygge/Halmstad, følg RV 118 nordover eller sørover til skilt mot Rygge kirke. Ved Rygge kirke, ta til venstre og følg RV 335 mot Larkollen til skilt og avkjøring NAF Larkollen Camping til venstre. Følg deretter veien ca 1,7 km.

 

Fra Moss: Kjør RV 118 sørover mot Bredsand, ta av RV 119 til høyre ved ESSO mot Larkollen. Kjør forbi Støtvig Hotell og etter ca 2,5 km ta av til høyre ved skilt til NAF Larkollen Camping. Følg deretter veien ca 1,7 km.

Evje Golfpark

Fra første dag har Evje Golfpark hatt en ambisjon om å være blant landets beste golfbaner, og allerede etter få måneders drift hadde banen besøk fra Peugeotguiden som ga Evje Golfpark 17 poeng av 20 mulige, noe som for alvor plasserte denne fine golfbanen på golfkartet, ikke bare i Norge, men i Europa.

golf.jpg

GOLF FOR ALLE

Evje Golfpark er tilrettelagt for spillere på alle nivåer med syv definerte tee-steder; 64 , 61, 57, 53, 49, 44 og 39, slik at alle skal føle seg hjemme hos oss – uansett om du jakter på en mesterskapstittel eller vil senke skuldrene med gode venner.

Det er kort vei fra parkeringsplassen til klubbhuset, treningsområdene, proshoppen og 1. tee. Alt ligger i umiddelbar nærhet til hverandre, og det går fint an å ta en rask pause  etter ni hull,  på vei til 10. utslag.

Banen er ikke spesielt tilrettelagt for bruk av golfbiler, men golfbiler kan leies i proshoppen når baneforholdene tillater det – så lenge du viser hensyn og ikke setter unødvendige spor. Hund er også tillatt på Evje Golfpark, men vi ber om at den holdes i bånd.

larkollen_camping_logo_horisontal-2.png
bottom of page