top of page
eb7.jpg_l.jpg

LARKOLLUKA

18. - 24. juli 2021

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien som blir arrangert hver sommer i Larkollen. Siden 1988 har Larkolluka vært et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.

programcover.jpg

Sommermoro på dugnad

Larkolluka har i en årrekke vært høydepunktet i bygda. Da er det duket for ablegøyer og moro syv dager i strekk. Om du er 2 år eller 96 år så er det garantert noe som vil passe for deg. Enten du liker sport, kultur eller fest, ja da Larkolluka byr på det meste. Utallige sommergjester og fastboende legger ferien sin til Larkollen denne litt spesielle uken for å få med seg alt som står på programmet.

 

Larkolluka fra 1935 og til i dag

Fra den spede starten i 1935 har Larkolluka utviklet seg til å bli en festuke i badebyen Larkollen. Noen aktiviteter kom på 30-tallet for å bli, mens andre forsvant. Prinsessekåringer, revyer og hundeløp ble borte underveis og stand-up, krabbefiske og mye annet kom til underveis. Men selve grunnpilaren i Larkolluka-filosofien er den samme; Larkolluka skal være en aktivitetsuke for hele familien. Fra morgen til kveld er det noe for folk i alle aldre! Se Larkollukahistorien på historie.larkolluka.no

Larkolluka på YouTube

Larkolluka på YouTube

De frivillige

Larkollteamet ble stiftet i resepsjonen på Støtvig Hotell i 2007. Larkollteamet består av fem Larkollinger og tre sommergjester. Gleden og takknemligheten vi hvert år får fra publikum er årsaken til at vi holder på med Larkolluka. Det første året vi startet med Larkolluka var vi 3 stykker, nå teller selve Larkollteamet 9 personer. Men, Larkollteamet alene klarer ikke alle oppgavene alene. Vi er helt avhengig av alle våre frivillige medhjelpere, som totalt sett er rundt 100 personer. Det er fedre, mødre, søsken, fettere, sommergjester, kompiser, kjærester og bestefedre - for å nevne noen. Vi har alle blitt en sammensveiset gjeng som gladelig bruker både en og to ferieuker på å skape en opplevelse for andre.

Velkommen til Larkolluka!

GALLERI

bottom of page