top of page
losen.JPG

MAT OG DRIKKE

American Diner, lokal pub & restaurant, 801 Á laCarte.

Og et stort matfat rett utenfor stuevinduet.

Nesten rart at et slikt lite sted kan ha så mange varierte tilbud innenfor radien av en halv kvadratkilometer. Her finner du alt fra rimelig og god pubmat, til sofistikerte á la carte retter du vil slite med å huske navnet på. 

SOMMERMENY LOSEN

losen sommermeny 2020.jpg

KONSERTPROGRAM 2020

KOnsertprogram2020.jpg

TAKE AWAY

Bestill Son Brygges's

skalldyrkasse

fra Joker Thorvaldsen, Larkollen!

skaldyrkasse.jpg

Joker Thorvaldsen er lokalbutikken med et godt utvalg av dagligvarer. Her får du også propan, fiskeutstyr og litt leker og blomster. Butikken tilbyr varebestilling og utkjøring av varer. Den var opprinnelig en kiosk, startet av Fritz Thorvaldsen og drives i dag av hans barnebarn, Katrine Beate Helgesen.

Bestill Skalldyrkasse

sonbryggelogo.jpg
jokerlogo.jpg

Losen Pub & Restaurant

Med sin lokale tilhørighet satser vertskapet på å videreføre gamle Larkolltradisjoner. Her har de skapt et spennende og trivelig serveringssted, som betjener et blandet publikum fra tidlig morgen til sen ettermiddag og kveld. Hver dag hele året. Her møtes «locals» til fredagspils, fotballpub, for en pizza eller en is, eller for å sjekke om det er noen nyheter i bygda. Losen er også en populær stopp for atletiske sykkelentusiaster i fantomdrakt, biker-klubber på medlemscruise, veteranvognentusiaster og ellers alle som har lyst på fish'n’chips eller noen spareribs m/coleslaw, maisstuing og båtpoteter.

Finn ut mer her!

spareribs.JPG
?file=B593A67E5816A7E3ED26DBB01A44032E8F
kaffelatte.JPG

EN AV ØSTLANDETS VIKTIGSTE KONSERTARENAER

Losen har i løpet av de siste årene blitt kjent som en betydningsfull konsertarena. De aller fleste av de største artistene i Norge har gjestet eventementet i løpet av somrene, til stor glede for publikum og artistene selv. Årets konsertprogram står ikke tilbake for de foregående år: Bjørn Eidsvåg, Trang Fødsel, Silje Nerdgaard og Trond Viggo Torgersen. Bare for å nevne noen.

Sommerens konsertprogram her

boel.jpg

Internasjonalt. Hanne Boel gjestet Park Lane i regi av Losen sommeren 2018

Bowl'n Dine

I kjelleren på Støtvig Hotel, vis a vis bowlingen ligger Diner-restauranten Bowl’n Dine. Her kan du innta lettere måltider eller saftige og smakfulle burgere, sliders, milkshakes og alt som følger med. Litt mat og drikke mellom striker og sparer på bowlingbanen smaker alltid godt.

bowlndine.jpg
sliders.jpg
shake.jpg

Kokketeateret

Kokketeateret på Støtvig Hotel er en smakfull opplevelse med flotte mat- og drikkemenyer. Vi kan holde i forestillingen og ordne alt for deg. Du kan også selv være med å lage fantastisk mat sammen med venner eller kolleger. Våre dyktige kokker guider da gruppen med tips og råd underveis.Vi ordner alt i forbindelse med forestillingen, også vinsmaking i Kokketeateret eller i Vinkjeller’n som ligger vegg i vegg. Kokketeateret er spesielt egnet for mindre grupper — opptil 24 personer.

Bestill her!

Restaurant 801 Oslofjord

Hovedrestauranten på Støtvig Hotel (med gateadresse Larkollveien 801 som ligger ved fjorden), tilbyr deg fast meny, buffet, á la carte, samt lunsj, frokost og ikke minst en populære brunsj — rettene varierer så det aldri blir kjedelig, men alltid godt. Det dekkes selvfølgelig også til alle typer selskap, bryllup, jubiléer, julebord, supémiddager, temamåltider m.m.

Finn ut mer her!

801oslofjord.jpg
kokketeateret.jpg

MED DEG I HOVEDROLLEN

bottom of page