top of page

Karoline Krüger og Sigvart Dagsland // Losen 4. august

Dette er en sjeldent samkjørt duo. Karoline er en etablert plateartist og scenekunstner med musikkteater-suksess i inn- og utland, sist med Chess og Mamma Mia på landets største teater, Folketeateret, samt Hver gang vi møtes. Sigvart har en stor popkarriere, og en for lengst etablert som en av Skandinavias største stemmer. Sist høst har han turnert med sitt nyeste album, "Elefanten i rommet", og det beste fra en tretti års lang karriere. Det er klart for en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med Karoline Krüger og Sigvart Dagsland!


NB! Arrangementet er flyttet fra 3.august 2022 til 4.august 2023. Kjøpt billett gjelder ny dato. Har du ikke anledning til å gå kan du be om refusjon Det gjør du ved å: Logge inn på "Min Konto" på www.ticketmaster.no -Vis kommende arrangement · Velg ordren du ønsker hjelp med · Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» og følg videre instruksjoner Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter. NB! Serviceavgifter refunderes ikke. Man må påberegne noe tid før pengene er tilbakeført pga stor pågang.


Arrangementstidspunkt : 20:00 Dørene åpner: 18:00 Varighet : 75 min Servering : Alle rettigheter Aldersgrense : 18 Ledsager : Full pris Bevegelseshemmede : Ja Parkeringsmuligheter : Ja


43 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page